Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
4
5
6
8
9
11
12
14
15
16
18
19
20
21
22
23
27
28
29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας ο 12 ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα

Υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας ο

12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη , του περιφερειακού συμβούλου κ. Ντίνου  Μπάρδα και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Τρίκαλων, με θέμα τη διοργάνωση  του 12ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης  Σταμόπουλος» που φέτος θα διεξαχθεί  στις 17 Μαρτίου 2019.Τον ΣΔ Τρικάλων εκπροσώπησε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Βαγγέλη Διβάνη ,τον αντιπρόεδρο Χρήστο Λίπα και το μέλος Νικόλα Οικονομίδη .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Βαγγέλης Διβάνης, ανέλυσε τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο αγώνας ,καθώς είναι ο μεγαλύτερος επαρχιακός Ημιμαραθώνιος της χώρας , αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Με την σειρά του ο αντιπεριφερειάρχης αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων όλα αυτά τα χρόνια  για την ανάδειξη του αγώνα και  στην συνέχεια ανέπτυξε  όλες τις λεπτομέρειες της φετινής συνδρομής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έτσι, για άλλη μια χρονιά ο αγώνας θα διεξαχθεί «Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας» καθώς η προσφορά της κρίνεται κομβική για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης.


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001