Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Ενημέρωση μελών - Α.Π.Σ. Πιερίας ΖΕΥΣ

Αγαπητά μέλη σας ενημερώνουμε  ότι:

  • Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου ο βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος υποδέχθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου σε μία συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα. Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος ενημέρωσε το Βουλευτή για τους σκοπούς, τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο σύλλογος κατά τη δραστηριότητα του. Ο κ. Μπαραλιάκος – δρομέας και ο ίδιος – έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στον σύλλογο αναγνωρίζοντας την σημαντική υπηρεσία την οποία προσφέρει στο μαζικό αθλητισμό.
  • Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου πολυπληθής αποστολή βρέθηκε στον 8Ο «Φιλίππειο» δρόμο. Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος σε συνάντηση την οποία είχε με τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ. Βεροίας επαναβεβαίωσε τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων και κάλεσε το γειτονικό σύλλογο να συμμετέχει μαζικά στον αγώνα «Katerini Run» 2020 ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Συμεών Συμεωνίδης τερμάτισε 7ος γενικής και 2ος στην κατηγορία του, ενώ στις γυναίκες η Ελένη Κώστα 1η στην κατηγορία της!

  • Παράλληλα στην κατηγορία αγώνων βουνού και ειδικότερα στον 14ο χειμωνιάτικο «Ενιπέα» ο σύλλογος είχε αξιοσημείωτη παρουσία με πολλούς δρομείς να δηλώνουν παρόντες στην εκκίνηση.

                                                                              Από το Δ.Σ.


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001